• ANNE TRAVEL FOODIE ZET BOON CHILI BALLEN MET SPAGHETTI OP TAFEL


    Met de nieuwe BOON Ballen kun je eindeloos variëren. Ze passen perfect in een pasta. Wil je iets nieuws proberen met pasta? Anne van Anne Travel Foodie verrast met een super lekker recept. BOON Chili Ballen in tomatensaus met verse kruiden en uiteraard volkoren spaghetti. BOON pasta is natuurlijk lekker vegan en de juiste balans tussen comfort food en gezondheid.

     

    Anne heeft meer dan 50 landen bezocht en een passie voor eten en reizen. Nieuwsgierig geworden? Check haar BLOG

     

    Benodigdheden:

    1 pak BOON Chili Ballen

    250 gram volkoren spaghetti

    500 gram tomaten-passata

    ½ theelepel gerookte paprika

    ½ theelepel chili vlokken

    handje verse basilicum

     

    Bereidingswijze:

    • Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing.

    • Snijd aubergine in kleine blokjes.

    • Verwarm een koekenpan goed , voeg olie toe en bak de aubergine.

    • Voeg de passata, gerookte paprika en chilivlokken toe.

    • Verwarm 10 minuten op laag vuur.

    • Bak ondertussen de BOON Chili Ballen 4-6 minuten op laag vuur en voeg toe aan de saus.

    • Serveer de saus met spaghetti en maak af met basilicum.




    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM