• BOON balognese


    MET BOON BALLEN CHILI, LINZEN EN VERSE BASILICUM

     

    2 personen (25 minuten)

     

    Ingrediënten

    • 1 pakje BOON Ballen Chili
    • 1 ui
    • 2 tenen knoflook 
    • 2 wortels
    • 250 gram champignons
    • 1 blik linzen
    • 2 blikken tomatenblokjes
    • 50 gram walnoten
    • 1 eetlepel italiaanse kruiden
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 300 gram spaghetti
    • Zout en peper
    • Topping: geraspte kaas en/of verse basilicum

     

     

    Bereidingswijze

    1. Snijd de ui en de wortel in blokjes en snipper de knoflook. Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de ui, knoflook en wortel.

    2. Snijd ondertussen de champignons in plakjes en voeg deze toe. Bak de champignons kort mee en voeg dan de tomatenblokjes, italiaanse kruiden, zout en peper toe. Laat de saus 10 minuten zacht garen.

    3. Kook ondertussen alvast de pasta. Voeg na 10 minuten de BOON Ballen Chili, linzen en walnoten toe aan de saus. Laat het geheel nog 5 minuten garen.

    4. Giet de spaghetti af. Serveer de spaghetti met de saus en eventueel wat geraspte kaas en verse basilicum. 




    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM