• BOON BIG MAC


    DUBBELE BOON BURGER CHILI

     

    2 personen (20 minuten) 

     

     

    Ingrediënten burger

    • 3 eetlepels olie 
    • 2 pakjes BOON Burger Chili
    • 4 hamburger broodjes
    • 1 tomaat
    • 8 kropsla blaadjes
    • 4 plakjes vegan cheddar kaas

     

    Ingrediënten saus

    • 3 eetlepels vegan mayonaise
    • 3 theelepels witte azijn
    • 3 middelgrote augurken
    • 1 eetlepel ketchup
    • 2 theelepels mosterd
    • 1 theelepel uipoeder
    • 1 theelepel gerookte paprika poeder
    • Snufje witte peper

     

    Serveertip: (zelfgemaakte) frietjes met ketchup

      

     

    Bereidingswijze

    1. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de BOON Burger Chili. Bak ze 4 à 5 minuten aan beide zijden.
    2. Snijd ondertussen de augurken tot kleine blokjes en meng samen met de rest van de ingrediënten tot een geheel.
    3. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en leg 2 bovenkantjes apart, deze kun je later eventueel samen gebruiken als ‘nieuw’ broodje.
    4. Wanneer de burgers bijna klaar zijn, leg dan 2 plakjes (vegan) kaas op 2 BOON burgers en laat deze een klein beetje zacht worden. 
    5. Snijd de tomaat in dunne plakjes.
    6. Start met het bouwen van de burgers: eerst de onderkant van het hamburgerbroodje, daarop twee blaadjes sla en de saus, vervolgens de burger met kaas, nog een onderkant van het broodje, sla, saus, tomaat en de tweede BOON burger. Maak 'm af met het de bovenkant van het hamburgerbroodje.

     




    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM