• BOON BURGER CHILI FLAMMKUCHEN


    MET COURGETTE, RODE UI EN BOSUI

     

    2 Personen  (15 minuten)

     

     

     

     Ingrediënten

    • 1 pakje BOON Burger Chili
    • 1 rol pizza / flammkuchen deeg 
    • 1 courgette
    • 1 blikje maïs
    • 1 rode ui
    • 3 eetlepels crème fraîche
    • 1 bosuitje
    • zout en peper

     

    Bereidingswijze

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    2. Snijd de BOON Burger Chili in reepjes. Schaaf met een kaasschaaf linten van de courgette. Snijd de ui in fijne plakjes en snijd het bosuitje fijn.
    3. Rol het flammkuchen deeg uit. Bestrijk dit met de crème fraîche. Breng vervolgens op smaak met wat zout en peper.
    4. Verdeel de ui, courgette, en BOON Burger Chili over de bodem. Strooi hier vervolgens wat lepels maïs korrels overheen.
    5. Zet de flammkuchen in de oven en bak hem 15 minuten.
    6. Haal de flammkuchen uit de oven en garneer deze met de fijngesneden bosuitjes en eventueel wat extra rode ui. 

     

    EET SMAKELIJK!




    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM