• BOON burgers falafel


    MET  HALLOUMI, KOMKOMMER EN AIOLI

     

    2 Personen  (15 minuten)

     

     Ingrediënten

    • 1 pakje BOON burgers falafel
    • 2 (volkoren) broodjes
    • een handje veldsla
    • 100 gram plantaardige halloumi kaas
    • 1/4 komkommer
    • 1/2 rode ui
    • olie om in te bakken

     

    Voor de aïoli

    • 2 eetlepels mayonaise
    • 1 teentje knoflook, uitgeperst
    • rasp van een halve citroen
    • 1/2 eetlepel olijfolie
    • 1/2 theelepel mosterd
    • zout en peper

     

    Bereidingswijze

    1. Verwarm wat olie in een pan en bak hierin de BOON burgers falafel enkele minuten aan beide zijden. Verwarm ook een grillpan en grill hierin de halloumi kaas (zonder olie) tot er mooie grillstrepen op staan.
    2. Snijd de halloumi kaas in plakken, snijd de komkommer in schijfjes en snijd de rode ui in dunne ringetjes.
    3. Meng ondertussen alle ingrediënten voor de aïoli door elkaar.
    4. Snijd de broodjes doormidden. Bestrijk de onderkant met wat homemade aïoli. Leg hierop wat veldsla, de BOON burger falafel, wat plakjes komkommer en rode ui en eindig met de plakken gegrilde halloumi.

     

    EET SMAKELIJK!




    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM