• BOON CHILI BALLEN NOEDELS


    MET BIMI, HOISIN SAUS EN CASHEWNOTEN

     

    2 personen  (25 minuten)

     

     

    Ingrediënten

    • 1 pakje BOON Ballen Chili 
    • 200 gram bimi
    • 150 gram mini champignons 
    • 125 gram taugé
    • 1 eetlepel hoisin saus 
    • 125 gram (zilvervlies) rijstnoedels
    • 1 rode peper
    • 30 gram cashewnoten
    • Olie om in te bakken

     

    Bereidingswijze

     

    1. Kook water en giet dit over de rijstnoedels. Laat de noedels 2 minuten staan en giet vervolgens af met koud water. Zet de noedels aan de kant.
    2. Schrob de champignons schoon en snijd ringetjes van de rode peper. Neem een pannetje met een beetje olie en roerbak hierin de bimi en champignons. Voeg een beetje water toe, zodat de groenten gaar worden. Voeg hier ook de rode peper aan toe.
    3. Neem een ander pannetje en bak de BOON Ballen Chili in een beetje olie goudbruin.
    4. Voeg vervolgens de hoisin saus bij de groenten en meng goed door. Voeg vervolgens ook hier de rijstnoedels aan toe en meng. Serveer vervolgens met de BOON Ballen Chili, rauwe taugé en cashewnootjes.

     

     

     

    EET SMAKELIJK!




    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM