• BOON HEEFT KOELE VOORNEMENS


  De goede voornemens zijn begonnen. BOON heeft als koel voornemen om Nederland de lekkerste en gezondste bonen te leveren. Het eten van bonen is namelijk lekker gezond voor jou en ook nog goed voor het milieu. Wanneer je koele voornemens hebt moet je natuurlijk ook actie ondernemen, anders kom je nergens.

   

  Wij hebben als missie om Nederland vaker te laten genieten van bonen. Met meer smaak, inspiratie en een eerlijk verhaal van boer tot bord. Het ultieme doel is de bonenconsumptie in Nederland te verdubbelen. In onze missie worden wij gesteund door de Verenigde Naties die 2016 uitriep tot het internationale boonjaar en introduceerde het voedingscentrum de nieuwe schijf van vijf met de aanbeveling om elke week bonen te eten. Wij hebben als jong bonenbedrijfje ook actie ondernomen om Nederland de lekkerste en gezondste bonen te leveren. Samen met onze BOON-boeren teelden wij als eerste in Nederland een nieuw ras kikkererwten en witte bonen, introduceerden wij samen met Jumbo supermarkten een nieuwe maaltijdenlijn, tekenden de Green Protein Alliance, komen ook dit jaar met nieuwe BOON-innovaties en gaan het land door met de BOON-Bar om zoveel mogelijk smaakpapillen kennis te laten maken met de lekker natuurlijke bonen van BOON. Kortom, ook 2017 wordt een koel boonjaar!

   

  En om dat te vieren en onze boonschap kracht bij te zetten verrasten wij de JUMBO klanten met versschap optredens. Check ook die koele boon-dansjes. Nu wij onze koele voornemens hebben gedeeld, zijn wij ook erg benieuwd wat die van jou zijn?

   

  Luister hier de studio versie: https://soundcloud.com/user-988644070

   

  Download pdf


  Laat   een   reactie   achter...

  MEEST GELEZEN

  • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
   LEES NU >

  • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
   LEES NU >

  • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
   LEES NU >

  • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
   LEES NU >

  • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
   LEES NU >

  Like BOON op Facebook

  INSTAGRAM