• BOON Moederdagbrunch


    QUICHE MET ASPERGES EN BOON BALLEN FALAFEL

     

    4 personen (30 minuten) 

     

     

    Ingrediënten

    • Olie 
    • 300 gram verse spinazie
    • 2 uien
    • 1 rol hartig taartdeeg
    • 1 pakje BOON Ballen Falafel
    • 4 eieren
    • 2 teentjes knoflook
    • 250 gram ricotta
    • 100 gram groene aspergetips
    • Zout en peper
    • 50 gram feta 

     

    Extra: een springvorm of taartvorm

     

     

    Bereidingswijze

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 
    2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit wat olie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de spinazie toe en laat deze even slinken.
    3. Kluts de eieren. Voeg de ricotta, zout en peper toe en roer tot een glad mengsel.
    4. Leg het taartdeeg in een met bakpapier beklede bakvorm. Prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Doe de spinazie in een zeef en druk het grootste deel van het vocht eruit. Meng de spinazie met het eimengsel en giet dit in de taartvorm. Verdeel vervolgens de BOON Falafel Ballen en de aspergetips over de taartvorm.
    5. Bak de quiche 30 minuten in de oven. Verkruimel tot slot de feta over de quiche en garneer hem eventueel nog met wat verse kruiden.



    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM