• BOON NACHO SCHOTEL MET CHILI


     

    MEXICAANSE GUILTY PLEASURE ALS HEERLIJKE AVONDMAALTIJD

     


    2 personen (25 minuten)

     

     

    Benodigdheden:

    • Half zakje (vegan) geraspte kaas
    • 1 rode ui
    • 3 tomaten
    • 1 bakje BOON Chili
    • 1 zak naturel nacho/tortilla chips
    • 1 avocado
    • 1 kuipje (vegan) crème fraiche
    • Half potje zwarte olijven in ringen.

     

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

    2. Verdeel de Nachochips over een grote ovenschaal en bestrooi met wat geraspte kaas.

    3. Snijd de ui in ringen en verwijder bij de tomaten de zaden. Snijd deze vervolgens in blokjes.

    4. Warm de BOON chili in een pannetje op, dit duurt ongeveer 5 minuten. Laat hierna op een laag pitje staan.

    5. Prak de avocado samen met de zout en peper en een uitgeknepen limoentje tot een guacemole.

    6. Schuif de schaal nacho’s voor een paar minuten in de voorverwarmde oven. Blijf er bij staan om te zorgen dat ze niet verbranden, de kaas moet net gesmolten zijn!

    7. Haal de nacho’s uit de oven en schep de ui, tomatenblokjes, olijvenringen en chili er overheen. Bestrooi als laatste met geraspte kaas en schuif terug te oven in.

    8. Zodra de kaas bovenop gesmolten is, is de nacho-schotel klaar. Maak af met een schep guacemole en crème fraiche.

     
     
     



    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM