• BOON NUGGET WRAPS


    MET EEN BONENVULLING EN SRIRACHA SAUS

     

    2 porties (10 minuten)

     

     

    Ingrediënten

    • 1 pakje BOON nuggets 
    • 200 gram sla
    • 1 pak paprika wraps van No Fairytale
    •  1/4 deel van een  komkommer
    • Zonnebloemolie

     

    Voor de bonenvulling

    • 1 blikje mais
    • 1 blikje bruine bonen
    • Twee takjes peterselie
    • Een halve rode peper 

     

    Voor de sriracha saus

    • 2 eetlepels (vegan) mayonaise
    • Een halve theelepel sriracha

     

    Bereidingswijze

    1. Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de nuggets goudbruin. 

    2. Maak ondertussen het bonen mengsel. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd deze fijn. Snijd ook de peterselie fijn. Meng vervolgens de bonen, mais, peper en peterselie goed door
    elkaar.

    3. Meng voor de sriracha saus de (vegan) mayonaise en sriracha door elkaar. Proef even of je de
    saus pittig genoeg vindt en voeg eventueel wat extra sriracha toe.

    4. Besmeer beide wraps met een eetlepel sriracha saus. Leg hierop een handje sla en wat
    lepels van de bonenvulling. Snijd de komkommer in plakken en leg op beide wraps wat
    plakken. Eindig met de BOON nuggets en rol de wraps op.

     

    EET SMAKELIJK!




    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM