• BOON OP TAFEL BIJ MISS HAVERMOUT


  Met de wereldse maaltijden van BOON kun je eindeloos variëren. Deze maand zette Hanne van Miss Havermout BOON OP TAFEL.

   

  Zou je jezelf willen voorstellen?

  "Ongeveer een jaar geleden ontdekte ik havermout en sindsdien ben ik verkocht. Als het kon zou ik drie keer per dag havermout eten. Ik ben gek op gezond eten en daarom deel ik op mijn blog mijn favoriete, inspiratie en food fun & facts".

   

  Wat vind je van de kikkererwten BOON curry?

  Ik ben van curry’s gewend dat ze vrij hoog op smaak zijn. Dat is eigenlijk nog zacht uitgedrukt. Vaak zit ik al klaar met een liter water om het brandje in mijn mond te blussen. Dat was dan ook het eerste wat me opviel aan deze curry. Hij was helemaal niet pittig! De curry was juist heel mild. Ik proefde verschillende specerijen, koriander, komijn en volgens mij ook een snufje kaneel. Erg lekker, maar van mij mag de curry wel iets meer pit hebben. Dat kun je natuurlijk ook heel gemakkelijk zelf oplossen door een pepertje of wat cayennepeper toe te voegen. Wat ik erg fijn vond is dat de kikkererwten nog een lekkere bite hadden. In tegenstelling tot bonen uit een pot waren deze totaal niet papperig. Pluspuntje dus!

  Kortom, heb je weinig tijd en wil je toch een voedzame maaltijd op tafel zetten, dan zou ik deze curry zeker eens een kans geven. Ben je net als ik een echte foodie en houd je van smaakexplosies in je mond, dan is deze curry misschien wat te mild voor jou. Maar hé, ook echte foodies zijn wel eens in voor gemak toch, dus dan gooien we er gewoon extra pepertje tegenaan.

   

   

  EET SMAKELIJK!

   

  Check de volledige review op de blog van Miss Havermout
  Laat   een   reactie   achter...

  MEEST GELEZEN

  • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
   LEES NU >

  • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
   LEES NU >

  • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
   LEES NU >

  • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
   LEES NU >

  • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
   LEES NU >

  Like BOON op Facebook

  INSTAGRAM