• BOON paaswraps met Ballen & Burgers


    Genieten met je gasten aan tafel tijdens Pasen maken we extra makkelijk met de BOON Ballen & Burgers. Veganleonora zette deze heerlijke huisgemaakte wraps met knoflooksaus op tafel. Win-win, want: lekker veel groen op je bord, én vullen naar smaak. Brunch, lunch, diner ... gooi maar een (BOON)balletje op!  

     

    4 personen (20 minuten)

     

     

    Benodigdheden:

     

    • 1 pakje BOON Ballen Chili
    • 50ml water 
    • 100gr tarwemeel
    • Snufje zout
    • 1/2 rode ui
    • 1 paprika (1/2 rood/geel)
    • Trostomaatjes
    • Handje rucola
    • Koriander & lenteui ter garnering

     

     

    Voor de knoflooksaus:

     

    • 1 tl azijn 
    • 1 teentje knoflook
    • 2 el vegan mayonaise 
    • 1 tl fijngesneden lenteui
    • Zout & peper naar smaak

     

    1. Mix het water, de meel en het zout totdat er een deegbal ontstaat. Verdeel de deegbal in 4en en rol hiervan 4 dunne wraps.
    2. Bak de wraps in een pan met anti-aanbaklaag en keer na 2 minuten. Olie of boter is niet nodig.
    3. Snij alle overige ingrediënten klein, mix en vul de wraps zoals gewenst. Garneer met saus naar keuze, of de huisgemaakte knoflooksaus.

     

     



    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM