• BOON pastasalade


    MET BOON CHILI BALLEN EN SPINAZIE

     

     

    4 personen (20 minuten)

     

     

    Benodigdheden:

    • 1 verpakking BOON Ballen Chili
    • 250 gr farfalle (strikjes)pasta
    • 1 bouillonblokje
    • 500 gr verse spinazie
    • 150 gr cherrytomaatjes
    • 2 el zwarte olijven (plakjes)
    • 25 gr zongedroogde tomaten, uitgelekt
    • 1 lente ui
    • 1 tl verse oregano
    • 25 gr pijnboompitten

     

     

    Dressing

    • 4 el olijfolie
    • 1 verse of gedroogde chilipeper
    • 1 teentje knoflook

     

     

    Werkwijze:

    1. Kook de pasta samen met een bouillonblokje beetgaar in ruim water. Giet af en spoel met koud water. Giet weer af en laat de pasta afkoelen in de koelkast.
    2. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes, snijd de lente ui in kleine ringetjes, snijd de cherry tomaatjes door de helft en hak de oregano fijn.
    3. Bak de BOON Ballen Chili ca. 6 minuten in de koekenpan.
    4. Hak de chilipeper fijn, pers een teentje knoflook uit en meng met olijfolie, zout en peper tot een dressing.
    5. Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan zonder olie en meng samen met de pasta, spinazie, zongedroogde tomaten, lente ui, cherrytomaatjes en oregano.
    6. Besprenkel de salade met de dressing en breng op smaak met zout en peper.



    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM