• BOON TROPISCHE CHILIBURGER


    MET GEGRILDE ANANAS, BOON BURGER CHILI EN GUACEMOLE

     

    2 personen (15 minuten)

     

    Ingrediënten

    • 1 pakje BOON Burgers Chili
    • 1 avocado
    • ¼ rode ui
    • 2 cherry tomaatjes
    • 4 ananas ringen
    • 2 (vegan) hamburgerbroodjes
    • Een paar blaadjes sla

     

    Voor de guacemole:

    • Een paar blaadjes peterselie of koriander
    • 1 theelepel fijngesneden (galapegno) peper
    • Een snufje zout
    • 1 theelepel limoen sap

     

    Bereidingswijze

    1. Start met de zelfgemaakte guacamole. Snipper hiervoor de rode ui en snijd de tomaatjes en peper fijn. Hak de peterselie of koriander. Prak vervolgens de avocado tot puree en voeg de gesneden ingrediënten toe. Roer alles goed door elkaar en breng de guacamole op smaak met een snufje zout en wat limoensap. Zet de guacamole in de koelkast en ga verder met de burgers.
    2. Leg de BOON Chili Burgers en de plakken ananas in een grillpan (of bij lekker weer op de barbecue!). Draai de burgers en ananasringen na enkele minuten om. Snijd de broodjes doormidden en grill deze kort.
    3. Beleg de broodjes met een paar blaadjes sla, een flinke lepel guacamole, de BOON Burger Chili en eindig met 2 plakken gegrilde ananas.



    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM