• MARIT VAN DE ULTIMATE ADDICTION ZET BOON FALAFEL BURGERS MET MEXICAANSE TWIST OP TAFEL


    Met de BOON Falafel burger kun je lekker variëren. Ze passen perfect op een broodje. Wil jij een lekkere gezonde burger proberen? Marit van the ultimate addiction verrast met een lekker fusion recept. BOON Falafel Burgers op een speltbol met tomaat, rucola, gekarameliseerde ui en avocadosaus. Smaken uit het midden-oosten, gecombineerd met de tex-mex keuken. Smaakexplosie gegarandeerd!

     

    Benodigdheden burger:

    1 BOON Falafel Burger

    1 speltbol

    Een klein handje rucola

    1/2 tomaat

    1/2 ui

    Hot saus

     

    Voor de avocadosaus:

    2 avocado's

    1 theelepel basilicumpesto

    1 teentje knoflook (fijngehakt)

    1 theelepel olijfolie

    Een beetje peterselie

    1/2 theelepel mosterd

     

    Bereidingswijze: 

    • Schep een flinke laag avocadosaus op de speltbol. Leg hierop de BOON Falafelburger en schep hier nog een rijke hoeveelheid avocadosaus bovenop. Beleg met tomaat en rucola en top af met je favoriete hete saus. 
    • Snijd de ui in ringen en karamelliseer in wat olijfolie op laag vuur voor circa 30 minuten.
    • Snijd de tomaat in schijfjes.
    • Snijd 2 avocado's in blokjes en doe ze in een bakje. Voeg de overige ingrediënten voor avocadosaus toe en stamp fijn met een vijzelf of prak met een vork. De saus mag nog structuur hebben.
    • Verhit wat olie in een koekenpan en bak hierin de BOON Falafel Burger. Bak de burgers in 4 à 5 minuten. 

     




    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM