• Ondernemen volgens Michael


    Je eigen boontjes doppen, als ondernemer kún je niet anders. Op ikgastarten.nl vertelt Michael hoe hij met BOON begon. En hoe hij ondervond dat de weg naar een plantaardiger voedingspatroon in Nederland niet zonder obstakels is: “Het is een continu leerproces. Niet alle disciplines beheers je gelijk als ondernemer. De waarde 'zekerheid' zet je dan ook vaak aan de kant. Om te innoveren móet je nieuwe wegen bewandelen."

     

    Ook je eigen (plantaardige) onderneming starten? Michael heeft uiteraard tips:

     

    • Tip 1: Stap uit je comfortzone, op alle terreinen. Ondernemers zetten vaak een belangrijke waarde aan de kant: zekerheid. Om te innoveren moet je nieuwe wegen bewandelen.
    • Tip 2: Kom snel tot prototypes en vraag klanten feedback. Proeven is geloven. Je móet je product testen in de markt.
    • Tip 3: Richt je bedrijf vanaf de start in op schaalbaarheid.
    • Tip 4: Laat aan klanten zien waarom je een toegevoegde waarde bent.
    • Tip 5: Verzamel sparringpartners om je heen.

     

    Het volledige artikel lees je hier.

     

     




    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM