• WITTE BOON MET ZUURKOOL EN GEROOKTE MAKREEL


    2-3 personen (20 min.)

     

    Benodigdheden:

    • 1 zak witte BOON
    • 250 gram zuurkool naturel
    • 250 gram gerookte makreel
    • 1 appel
    • 75 gram rozijnen
    • 4 kruidnagels
    • 75 gram roomboter
    • 1 eetl. appelstroop

     

    Bereidingswijze:

    1. Snijd de appel in blokjes.
    2. Smelt een beetje van de roomboter in een passende pan en bak de appel kort.
    3. Voeg de zuurkool, rozijnen, witte BOON, kruidnagels en 150 ml water toe en laat 15 minuten zacht garen.
    4. Voeg dan de rest van de roomboter en appelstroop toe.
    5. Garneer met stukjes gerookte makreel.

     

    Vegetarisch: Vervang de makreel door 100 gram gebakken uitjes.
    Variatietip: Bak spekjes mee met de appel en laat de makreel achterwege.

     

    EET SMAKELIJK!

     





    Download pdf


    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM