• ZOMERSE STAMPPOT MET BOON CHILLI BALLEN EN VEGAN JUS


    LENTE STAMPPOT MET BOON CHILLI BALLEN EN VEGAN JUS

     

    MET BOON CHILI BALLEN, AARDAPPELEN EN RUCOLA

     

    2-3 personen (20MIN)

     

    Benodigdheden:

    1 pakje BOON Chili Ballen

    100 gram rucola

    6 stuks middelgrote kruimige aardappelen

    100 tot 150 ml (soja)melk

    60 gram margarine

     

    Voor de jus

    2 uien in reepjes gesneden

    Soja saus, kikkoman

    Worchestershire saus

    1 flinke theelepel mosterd

     

    Bereidingswijze:

    1. Schil en kook de aardappelen. Verwarm de melk en magarine. 
    2. Giet de aardappelen zodra ze gaar zijn af en stamp ze met een stamper grof.
    3. Giet de melk erbij. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de rucola toe wanneer de stamp nog warm is.
    4. Bak de BOON Chili ballen 6 min in een koekenpan met een eetlepel olie. Schep eruit en voeg de gesneden ui toe. Bak de uien mooi bruin. Blus af met worchestshire saus en twee eetlepels Kikkoman, sojasaus.
    5. Voeg een theelepel mosterd toe en een scheutje water. Laat op laag vuur pruttelen tot een mooie jus dikte.



    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM