• WIJ MAKEN ER GEEN POTJE VAN

  Maar wel lekker natuurlijke BOON maaltijden en wereldse BOON ballen & burgers. Vol goede voedingsstoffen en binnen 10 minuten op tafel.
  De lekkerste BOON van Nederland staat vanaf nu lekker koel te wezen in het versschap van Jumbo Supermarkten.


  CHILI BALLEN
  Onze chili sin carne ballen zijn 100% plantaardig. Echte chilipeper en verse groenten geven ze een wereldse smaak. Het mag dan ook geen geheim zijn dat ze vegan, voedzamer en lekkerder zijn dan het origineel.


  FALAFEL BURGERS
  Onze falafelburgers zijn 100% plantaardig. Verse groenten en kruiden geven ze een waanzinnige smaak. En omdat we onze burgers bedekken met gepofte quinoazaden zijn ze lekker natuurlijk en krijgen ze die lekkere bite.


  TAJINE
  Onze linzen smaken het best in een Marokkaanse tajine. Met verse groenten, chilipeper, komijn, kaneel en kruidnagel voor een waanzinnige smaak. Linzen BOON tajine is lekker om te combineren met rijst of couscous.


  BRUINE BOON CHILI
  Onze bruine BOON houdt wel van een beetje pit. In echte chili zijn ze helemaal in hun element. Met cayennepeper, komijn, paprika en cacao voor een opwindende smaak. Bruine BOON chili is lekker om te combineren met rijst of wraps.


  KIKKERERWTEN CURRY
  Onze kikkererwten zijn perfect in een lekkere curry, dus die hebben we er meteen bij gedaan. Met heerlijke pompoen, verse koriander, komijn, gember en kurkuma voor een wereldse smaak. Kikkererwten curry is lekker om te combineren met rijst of wraps.