• WIJ MAKEN ER GEEN POTJE VAN

  Maar wel lekker natuurlijke BOON Ballen & Burgers en wereldse BOON Schotels.
  Vol goede voedingsstoffen en binnen 10 minuten op tafel.


  BOON CHILI BURGER
  Onze BOON Chili Burgers zijn 100% plantaardig. Verse groenten en kruiden geven ze een waanzinnige smaak. En omdat we onze burgers bedekken met gepofte quinoa zaden krijgen ze een lekkere bite.


  BOON FALAFEL BURGERS
  Onze falafelburgers zijn 100% plantaardig. Verse groenten en kruiden geven ze een waanzinnige smaak. En omdat we onze burgers bedekken met gepofte quinoazaden zijn ze lekker natuurlijk en krijgen ze die lekkere bite.


  BOON CHILI BALLEN
  Onze chili sin carne ballen zijn 100% plantaardig. Echte chilipeper en verse groenten geven ze een wereldse smaak. Het mag dan ook geen geheim zijn dat ze vegan, voedzamer en lekkerder zijn dan het origineel.


  BOON FALAFEL BALLEN
  Onze BOON Falafel Ballen zijn 100% plantaardig. Verse kruiden en specerijen geven ze een waanzinnige smaak. En omdat we onze ballen verrijken met groenten zijn ze lekker natuurlijk en krijgen ze die lekkere bite.


  BOON BURRITO SCHOTEL
  Onze bruine & kidney bonen voelen zich helemaal thuis in de Mexicaanse keuken. In een burrito met verse tomaten, paprika, koriander, chilipeper, paprika, komijn voor een wereldse smaak.


  BOON CHILI SCHOTEL
  Onze bruine bonen zijn in een chili sin carne helemaal in hun element. Met verse tomaten, mais, paprika, Spaanse peper, paprika en komijn voor een wereldse smaak.