• BOON CHILI BURGER SOFT TACO'S


    MET FRISSE AVOCADOSPREAD EN ZOETZURE UI

     

     

    2 personen (20 minuten)

     

    Ingrediënten(voor 4 soft taco’s)

    • 4 soft taco’s of kleine tortilla wraps
    • 2 BOON Chili burgers
    • Een paar blaadjes sla
    • 4 radijsjes
    • Verse peterselie
    • ½ avocado
    • 2 eetlepels crème fraiche
    • 1 theelepel zaatar kruidenmix
    • Zoet zure rode ui (zie recept hieronder)
    • Boter of olie om in te bakken

     

    Voor de zoetzure rode ui

    • 2 rode uien
    • 100 milliliter azijn
    • 200 milliliter water
    • 1 eetlepel suiker
    • Een snufje zout en peper

     

    Bereidingswijze

    1. Doe azijn, water, suiker, zout en peper bij elkaar in een pan en verwarm dit tot de suiker is opgelost. Schaaf de uien met een rasp tot fijne plakjes en doe ze in een pot. Giet de vloeistof in de pot en laat de uien minimaal een uurtje marineren. Tip: maak deze uien alvast de avond van tevoren, zo kunnen de smaken goed intrekken.

     

    1. Verhit wat boter of olie in een pan en bak hierin de BOON chili burgers enkele minuten aan beide zijden.

     

    1. Maak ondertussen alvast de avocado spread. Prak de halve avocado fijn. Meng deze met de crème fraiche en zaatar kruidenmix.

     

    1. Haal de burgers uit de pan en verwarm de soft taco’s of tortilla wraps kort in de pan. Bestrijk ze vervolgens met een laagje avocado spread en leg ze in een schaal. Verdeel wat blaadjes sla over de taco’s. Snijd de burgers in dunne reepjes en verdeel deze ook over de taco’s. Garneer met wat plakjes radijs, blaadjes peterselie en je homemade zoet zure rode ui.



    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • GADO GADO MET BOON TEMPEH
      LEES NU >

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM