• BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP


  BOON introduceert BALLEN & BURGERS bij Jumbo in het vegaschap. De BOON Falafel Burgers en BOON Chili Ballen zijn 100% plantaardig, sojavrij, eiwitrijk, en natuurlijk lekker vegan! BOON biedt hiermee een volwaardige én smakelijke vleesvervanger voor iedereen die (een dagje) geen vlees wil eten. Vanaf vandaag liggen de  BALLEN & BURGERS lekker koel te wezen in het vegaschap van alle Jumbo- winkels. 

   

  BOON BALLEN & BURGERS ZIJN LEKKER NATUURLIJK EN VOL SMAAK 

   

  Met de nieuwe BOON Ballen & Burgers wil BOON laten zien dat een dagje geen vlees ook heel lekker en gezond kan zijn. De producten hebben een minimale bewerking gehad en zijn 100 procent plantaardig - dus ook ei- en zuivelvrij. De producten bevatten geen soja, maar hebben peulvruchten als basis; tuinbonen, bruine bonen en kikkererwten. BOON biedt meer variatie en inspiratie en maakt het makkelijk om de richtlijnen van het Voedingscentrum te behalen.  De BOON ballen & burgers zijn verkrijgbaar in de smaken Falafel en Chili. BOON burgers zijn per twee verpakt. BOON Ballen per tien. De prijs van beide producten is €2,99. 

   

  MEEST INNOVATIEVE BONEN-PRODUCENT TER WERELD 

   

  Als bedenker van BOON is het Michael Luesink’s persoonlijke missie om het imago van de Nederlandse boon te verbeteren. De sleutels tot succes om Nederland aan de BOON te krijgen, zijn innovatie en verleiding. Michael deed veel inspiratie op tijdens zijn reis om de wereld. Deze inspiratie gebruikt hij om innovatieve producten te ontwikkelen. En dat proef je terug! De BOON Ballen zijn een mooi samenspel van Nederlandse bonen en wereldse kruiden. Zo proef je het Midden-Oosten bij de Falafel-smaken. De nieuwe producten passen binnen de ambitie om uit te groeien tot meest innovatieve bonen-producent van de wereld! 

   

  MEER MENSEN VOEDEN MET BONEN 

   

  Hoe lekker vlees ook is, onze vleesconsumptie heeft dramatische gevolgen voor de aardbol. CO2- uitstoot en een flink waterverbruik gaan met de vleesindustrie gepaard. Michael wil graag bijdragen aan een toekomst met duurzaam, lekker en gezond voedsel voor iedereen. Daarom gooit hij een balletje op: ‘Wanneer wij granen of bonen zélf opeten, kun je daar veel meer mensen mee voeden dan wanneer we ze eerst aan dieren voeren ter productie van vlees. Heel Nederland een dagje plantaardig eten is een mooi begin :)
  Laat   een   reactie   achter...

  MEEST GELEZEN

  • GADO GADO MET BOON TEMPEH
   LEES NU >

  • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
   LEES NU >

  • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
   LEES NU >

  • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
   LEES NU >

  • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
   LEES NU >

  Like BOON op Facebook

  INSTAGRAM