• BOON OP TAFEL BIJ COLUMS BY KARI: HAAR REVIEW OVER DE NIEUWE BOON PRODUCTEN


  Kari, van columnsbykari.com, ontving een BOONschappentas met de nieuwe BOON producten. In deze blogpost verteld zij wat ze van de nieuwe BOON producten vindt en welke gerechten zij er mee heeft gemaakt.


  Kari is moeder, vegetariër (parttime veganist), yoga enthousiast en make-up liefhebber. Elke zondag, dinsdag en donderdag plaatst zij berichten over het ouderschap, borstvoeding, beauty, stijl & fashion en nog veel meel! Een keer per week schrijft zij een Nederlandse blogpost of review. Dit keer schreef zij het volgende over de Ballen & Burgers van BOON en de nieuwe BOON Tajine:

   

  “Het eerste BOON product dat Isaya en ik uitprobeerden waren de falafel burgers. Het eerste wat mij daaraan opviel was de geur. Hij ruikt zo lekker! Daar krijg je accuut trek van. Toen ik ‘m eenmaal proefde stelde hij niet teleur. Deze burger is zo lekker gekruid! En omdat hij lekker dun en knapperig is past ‘ie perfect in een falafel broodje. Voor Isaya heb ik er een paprika bootje met roerbakgroenten bij geserveerd.

   

  De tweede maaltijd was de BOON tajine, met linzen. Dit stond echt in no time op tafel. Ik hoefde alleen maar even wat rijst erbij de koken en de tajine op te warmen (3-5 minuten) en voila! Echt ideaal om gewoon standaard in je koelkast te hebben voor drukke dagen. En ook super smakelijk. Je hebt ook een Chili variant en een Curry optie. Echte aanrader.

   

  Het laatste BOON product probeerden we op een zondag. Ik had toen lekker alle tijd en dus hebben we wraps gemaakt. Volkoren wraps met rucola sla, komkommer, paprika, olijven, soja bonen en de Chili BOON ballen. Een beetje houmous en chilisaus erbij en smullen maar. Het was een groot succes!”

   

  Kari en Isaya zijn dus overtuigd van onze BOON producten! Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt BOON kopen bij de Jumbo supermarkten. Onze producten zijn ook online te bestellen. En wij zijn het helemaal eens met de volgende uitspraak van Kari: “Het is zo simpel: hoe minder vlees je eet, hoe minder je het milieu belast. Gewoon proberen!”

   

  Bekijk hier de blog van Kari.
  Laat   een   reactie   achter...

  MEEST GELEZEN

  • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
   LEES NU >

  • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
   LEES NU >

  • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
   LEES NU >

  • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
   LEES NU >

  • BOON HEEFT KOEL NIEUWS!
   LEES NU >

  Like BOON op Facebook

  INSTAGRAM