• BOON TEMPEH SPRINGROLLS


    MET RODE KOOL, WORTEL, PAPRIKA EN PINDASAUS

     

    2 personen (20 minuten)

     

    Ingrediënten:

    • 1 rode paprika
    • 150 gram rode kool
    • Sesamolie
    • BOON Tempeh
    • 8 tot 10 vellen rijstpapier
    • 150 gram wortel julienne
    • Koriander

     

    Voor de satésaus

    • 2 eetlepel sojasaus
    • 4 eetlepels pindakaas
    • 150 milliliter kokosdrink
    • 2 a 3 theelepels sambal

     

    Bereidingswijze

    1.  Doe alle ingrediënten voor de satésaus in een pan en verwarm deze al roerend.
    2. Verhit vervolgens wat sesamolie in een pan en bak hierin de tempeh enkele minuten.
    3. Snijd ondertussen de groenten in dunne reepjes.
    4. Neem een rijstvel en dompel deze in een bak lauwwarm water. Leg het rijstvel op een snijdplank. Leg wat stukjes tempeh, een beetje rode kool, wat wortel en wat reepjes paprika in het midden van het rijstvel en rol hem op. Herhaal dit met de andere rijstvellen.
    5. Serveer de springrolls met de pindasaus en eventueel wat verse koriander of peterselie.



    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • GADO GADO MET BOON TEMPEH
      LEES NU >

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM