• GADO GADO MET BOON TEMPEH


    IN HOMEMADE SATESAUS

     

    2 personen (20 minuten)

     

    Ingrediënten 

    • BOON Tempeh
    • 120 gram zilvervliesrijst
    • 200 gram sperziebonen
    • 4 wortels, in reepjes gesneden
    • 2 handjes taugé
    • 1/2 komkommer
    • Olie om in te bakken

     

    Voor de satésaus

    • 250 milliliter kokosdrink
    • 4 eetlepels pindakaas
    • 2 theelepels sambal
    • 1 eetlepel sojasaus

     

    Bereidingswijze

     

    1. Verhit wat olie in een koekenpan en bak hierin de BOON tempeh goudbruin. Meng de ingrediënten voor de satésaus en voeg deze toe aan de tempeh. Verwarm kort tot de saus warm en een beetje ingedikt is.
    2. Breng een pan water aan de kook. Kook hierin de zilvervliesrijst in 15 minuten gaar. Kook in een andere pan de sperziebonen beetgaar. Schep de bonen uit de pan en spoel ze vervolgens af onder koud water. Kook vervolgens de wortel reepjes enkele minuten in de pan kokend water. Giet ook deze af en spoel ze af onder koud water.
    3. Snijd de komkommer in plakken. 
    4. Verdeel de rijst, boontjes, wortel, komkommer, taugé en tempeh in satésaus over twee borden.



    Laat   een   reactie   achter...





    MEEST GELEZEN

    • GADO GADO MET BOON TEMPEH
      LEES NU >

    • EEN WEEKJE ZONDER VLEES MET HET BOON WEEKMENU
      LEES NU >

    • VACATURE: COMMERCIEEL MANAGER BOON
      LEES NU >

    • VACATURE: BOON BRANDMANAGER
      LEES NU >

    • BOON INTRODUCEERT ‘BALLEN & BURGERS’ IN VEGASCHAP
      LEES NU >

    Like BOON op Facebook

    INSTAGRAM