• Wij doppen onze eigen boontjes

  MICHAEL DOPT ZIJN EIGEN BOONTJES
  Als je vindt dat het mooiste product van het Nederlandse land eigenlijk niet op de juiste manier in de supermarkt ligt, dan ga je daar wat aan doen. Dan neem je het heft in eigen handen. Dan dop je je eigen boontjes. BOON is niet perfect, maar probeert wel de juiste dingen te doen. Op de BOON manier. BOONGEWOON.

  BOON MAAKT ER GEEN POTJE VAN
  Deskundigen zijn het er over eens. Het is beter voor onze gezondheid en voor de planeet als we meer plantaardig en minder dierlijke eiwitten eten. Met BOON wil ik Nederland vaker laten genieten van bonen en een bijdrage leveren aan verduurzaming van ons voedingspatroon.

  BOONUSPUNTEN
  BOON heeft alleen maar voordelen. Lekker, makkelijk, gezond en de meest duurzame manier om eiwitten te consumeren. In mijn reizen van Brazili├ź tot India, zag ik dat bonen en peulvruchten de basis vormen van talrijke gerechten, daar zijn de producten van BOON dan ook op ge├»nspireerd.

  NATUURLIJK VAN BOER TOT BORD
  En dat doet BOON niet alleen, maar samen met onze BOON-boeren. Vroeger was Nederland een echt bonenland. Grote, lange velden vol bonenstaken vulden onze horizon. In de zomer was het platteland het domein van ruiters, waar alle bonen gedroogd werden. Helaas is dat in de loop der jaren minder geworden, en dat vind ik jammer. BOON gaat dit proces keren. De boeren weer in het middelpunt zetten en samen met deze boeren Nederland weer de BOON te geven die ze verdient.

  Michael Luesink | Oprichter BOON

  BOON wordt ondersteund door:

  Meer over bonen