Voor 2 broodjes • 25 minuten
• 2 BOON Burgers Chili
• 2 (afbak) bagels
• 1 bietje
• 100 gram geitenkaas
• 1 tomaat
• 50 gram wortel julienne
• 1 komkommer
• 2 gele geroosterde paprika's (uit pot)
• 1 handje tuinkers of kiemgroente
• Een paar blaadjes sla
1 Bak de BOON Burgers Chili 5 tot 7 minuten in een koekenpan met een beetje olie of verhit ze 15 tot 20 minuten in de oven op 180 graden. 2 Bak de bagels af volgens de aanwijzingen op de verpakking. 3 Doe de geitenkaas en het bietje in een kom en pureer dit met de staafmixer tot een gladde massa. 4 Snijd de tomaat in plakken en schaaf van de komkommer linten met een kaasschaaf. Maak reepjes van de gegrilde paprika. 5 Snijd de bagel doormidden en bestrijk de onderste helft met wat bietjes-geitenkaas spread. Bouw hierop je burger in de volgende volgorde: plakken tomaat, BOON Chili burger, wortel julienne, geroosterde paprika, linten komkommer, een paar blaadjes sla en eindig met wat kiemgroenten.