Voor 2 personen • 15 minuten
• 1 pakje BOON Burger Chili
• 1 rol pizza / flammkuchen deeg
• 1 courgette
• 1 blikje maïs
• 1 rode ui
• 3 eetlepels crème fraîche
• 1 bosuitje
• zout en peper
1 Verwarm de oven voor op 200 graden. 2 Snijd de BOON Burger Chili in reepjes. Schaaf met een kaasschaaf linten van de courgette. Snijd de ui in fijne plakjes en snijd het bosuitje fijn. 3 Rol het flammkuchen deeg uit. Bestrijk dit met de crème fraîche. Breng vervolgens op smaak met wat zout en peper. 4 Verdeel de ui, courgette, en BOON Burger Chili over de bodem. Strooi hier vervolgens wat lepels maïs korrels overheen. {5}} Zet de flammkuchen in de oven en bak hem 15 minuten. 6 Haal de flammkuchen uit de oven en garneer deze met de fijngesneden bosuitjes en eventueel wat extra rode ui.