Voor 2 personen • 25 minuten
• 2 BOON Falafel burgers
• 2 naanbroden (knoflook)
• 1 courgette
• 200 gram kikkererwten
• ½ rode ui
• Hummus
• Handje sla
• (Zonnebloem)olie
• Paprikapoeder
1 Snijd de ui in fijne ringen en de courgette in plakken. 2 Bereid de naanbroden volgens de bereidingswijze op de verpakking. 3 Doe ondertussen een scheutje (zonnebloem)olie in de pan en voeg de BOON Falafel burgers toe. Bak ze in 7 minuten om en om goudbruin en krokant op middelhoog vuur. Snijd de burgers daarna in repen. 4 Grill de plakken courgette in een grill- of koekenpan een paar minuten aan beide zijden. 5 Besmeer de naanbroden met een laag hummus en verdeel de sla en gegrilde courgette erover. 6 Leg daarna de reepjes BOON Falafel burger erop en verdeel tot slot de rode ui en kikkererwten erover. Garneer het geheel met paprikapoeder.