Voor 2 personen • 25 minuten
• 1 pakje BOON Burger Falafel
• 2 à 3 eetlepels hummus
• ½ courgette
• ½ rode ui
• 1 klein blikje kikkererwten
• Zout en peper
• 150 gram zelfrijzend bakmeel
• 150 gram yoghurt
• ½ theelepel zout
• Optioneel ter garnering: blaadjes sla, verse peterselie en paprikapoeder
1 Meng het zelfrijzend bakmeel met het zout. Voeg de yoghurt toe en kneed alles tot een deeg. Verdeel het deeg in twee porties en rol er twee balletjes van. Druk de balletjes plat en rol ze uit tot een dunne plak van ongeveer een halve centimeter dik. 2 Snijd de ui in fijne ringen en snijd de courgette in plakken. Breng de courgette op smaak met wat zout en peper. 3 Bak de flatbreads 3 tot 5 minuten in een koeken- of grillpan. Lekker weer? Leg de flatbreads op het rooster van de barbecue! Grill vervolgens ook de courgette plakken en bak de BOON Falafel Burgers enkele minuten aan beide zijden. 4 Smeer een laag hummus op de flatbreads. Snijd de BOON Burgers in repen en leg deze op de flatbreads. Verdeel ook de blaadjes sla, gegrilde courgette, rode ui en de kikkererwten over de flatbreads. Garneer met wat verse peterselie en paprikapoeder.