Voor 2 personen • 25 minuten
• 1 pakje BOON Burgers Chili
• (Vegan) crème fraiche
• 10 cherry tomaatjes (of een grote tomaat in blokjes)
• 1 (galapegno)peper
• 500 gram ovenfriet
• 100 gram geraspte (vegan) kaas
• 1 rode ui
• Verse peterselie
1 Verwarm de oven voor op 220 graden. 2 Verdeel de frietjes over een bakplaat met bakpapier. Breng de frietjes op smaak met wat zout en paprika poeder. Bak de ovenfriet 15 minuten in de oven. Snijd ondertussen de BOON Chili burgers in repen. Leg deze na 10 minuten bij de frietjes en zet de bakplaat terug in de oven voor 5 minuten. 3 Doe de frietjes in 2 ovenvaste bakjes (bijvoorbeeld papieren cake vormen of een ovenschaal) en strooi de geraspte kaas er overheen. Zet de frietjes nog 5 minuten in de oven zodat de kaas kan smelten. 4 Halveer ondertussen de cherrytomaatjes, snijd de galapegnopeper in plakjes en snijd de rode ui in fijne ringetjes. Garneer met de tomaatjes, peper, rode ui, wat creme fraiche en peterselie.