Voor 8 burgers - 20 minuten
Voor de burgers:
• 1 pakje BOON nuggets
• 8 mini hamburger broodjes
• 2 plakken (vegan) cheddar
• 100 gram veldsla
Voor de bonenspread:
• 1 blik zwarte bonen (400 gram)
• 1 teen knoflook
• Een halve rode peper
• 2 eetlepels olijfolie
• Sap van 1 limoen
• Halve theelepel komijnpoeder
1 Bereid voordat je de burgers gaat maken alvast de zwarte bonen spread voor. Doe de bonen samen met de knoflook, halve rode peper (zonder zaadjes), olijfolie, limoensap, komijnpoeder en chilipoeder in de blender of keukenmachine en mix alles tot een gladde massa. 2 Verwarm de Nuggets volgens de bereidingswijze in de pan. Leg op het laatste moment een klein stukje (vegan) kaas op de nugget en laat deze smelten. 3 Besmeer een hamburgerbroodje met een laag zwarte bonen spread. Leg hierop een plukje veldsla. Maak het broodje af met de nugget.