Voor 2 personen • 15 minuten
• 1 pakje BOON nuggets
• 140 gram drie kleuren quinoa
• 200 gram ijsbergsla
• 1 avocado
• 3 trostomaten
• 1 gele paprika
• 70 gram mais
• 100 gram kidneybonen
• 2 lente uien
• 1 jalapeno peper (optioneel)
• Tomatensalsa
• Peper en zout
• Limoensap
• Tortilla chips
1 Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de nuggets goudbruin. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2 Snij de tomaten, paprika en avocado in blokjes. Meng de gesneden groenten met de mais, kidneybonen en quinoa. Breng het mengsel op smaak met peper, zout, wat limoensap en olijfolie. 3 Neem een grote kom en vul deze met de ijsbergsla. Verdeel wat tortilla chips en de BOON nuggets rondom de van de kom en schep het groentenmengsel in het midden. Maak de nachos af met wat jalapeno peper, lenten ui en tomatensalsa.