Voor 2 personen • 10 minuten
Voor de salade:
• 1 pakje BOON Burgers Falafel
• 100 gram quinoa
• Een handje rode biet (julienne)
• Een handje wortel (julienne)
• Een handje gesneden rode kool
• 1 eetlepel (blanke) rozijnen
• 2 takjes verse peterselie
• Olie om in te bakken
Voor de dressing:
• 1 theelepel sesampasta
• 1 theelepel olijfolie
• Sap van een halve limoen
• Peper en zout
1 Kook de quinoa volgende de aanwijzingen op de verpakking. 2 Verhit ondertussen wat olie in een pan. Bak hierin de falafelburger enkele minuten aan beide zijden. Snijd de falafel burger na het bakken in reepjes. 3 Giet de quinoa af en meng deze met de biet, wortel en rode kool. Schep de salade op een bord. Leg de reepjes falafelburger op de salade en ganeer met de rozijnen en wat verse peterselie. 4 Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en schenk deze over de salade.