Voor 2 personen • 10 minuten (en 30 min. oventijd)
• 1 pakje BOON Chili Burgers
• 2 hamburger broodjes
• 1 tomaat
• 2 handjes jonge sla
• 1 rode ui
• 300 gram zoete aardappelfrietjes
• Ketchup
• Knoflooksaus
• Scheutje olijfolie
• Peper & zout
1 Verwarm de oven voor op 220 C en bekleed de bakplaat met bakpapier. 2 Verdeel de zoete aardappelfrietjes over de bakplaat en besprenkel met olijfolie, voeg wat peper en zout toe en mix het geheel door elkaar. 3 Doe de bakplaat in de oven en rooster de zoete aardappelfrietjes in 30 min. gaar. Schep ze elke 10 min. even om. 4 Doe een scheutje olijfolie in de pan en voeg de BOON Chili burgers toe. Bak ze in 6-8 minuten om en om goudbruin en krokant op middelhoog vuur. 5 Snijd ondertussen de tomaat in plakken, de ui in ringen en de hamburger broodjes open. 6 Beleg de hamburgerbroodjes met wat jonge sla, tomaat, rode ui. Leg de Chili Burger erop en voeg saus naar keuze toe. 7 Serveer de Chili burger met de zoete aardappelfrietjes.
Recept en fotografie door Lenna Omrani