Voor 2 personen • 20 minuten
• 1 pakje BOON Chili burgers
• 1 (vlees)tomaat
• 2 augurken
• ½ (gele) courgette
• 2 burger broodjes
• 4 el Hela burgersaus met stukjes ui
• 20 gram rucola slamelange
• 200 gram ribbelchips naturel
1 Pel en snijd de rode ui in ringen en de tomaat en augurk in plakken. Snijd de courgette met een dunschiller in lange plakken over de lengte. 2 Snijd de broodjes doormidden. 3 Grill de BOON Chili burgers ongeveer 5 min. op de BBQ en grill de ui, courgette en broodjes op de BBQ tot er mooie grillstrepen ontstaan. 4 Verdeel de Hela Burgersaus met stukjes ui over de onderste helften van de broodjes. Beleg de broodjes vervolgens met de sla, Chili burger, rode ui, courgette, tomaat en augurk . 5 Serveer de burger met de chips.
BOON Appetit