Voor 2 personen • 20 minuten
• 1 pakje BOON Chili Nuggets
• 4 tot 6 taco shells
• handje veldsla
• 2 tomaten
• 1 komkommer
• knoflooksaus
Voor de guacamole:
• 1 avocado
• 1 tomaat
• ½ rode ui
• ½ rode peper
• 1 teen knoflook
• sap van een halve limoen
• snuf peper en zout
1Verwarm de oven voor op 200C. 2 Verwarm de taco shells volgens de instructies op de verpakking. 3 Snijd de komkommer en tomaten in blokjes en leg apart. 4 Maak de guacamole door de avocado, tomaat, ui, rode peper en knoflook fijn te snijden en goed te mengen. Voeg daarna het sap van de halve limoen toe en breng op smaak met peper en zout. 5 Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de pan en voeg de BOON Chili nuggets toe. Bak ze 3 minuten aan elke zijde, het liefst met de deksel op de pan op middelhoog vuur. 6 Als de taco shells klaar zijn kun je ze vullen met de guacamole, veldsla, komkommer, tomaat en Chili nuggets. Garneer met knoflooksaus.
Recept en fotografie door FoodbyRomy