2 personen • 15 minuten
Voor de wraps:
• 1 pakje BOON Chili Nuggets
• 100 gram sla
• 2 (paprika)wraps (bijv. van No Fairytales)
• ½ komkommer
• Zonnebloemolie
Voor de bonenvulling:
• 1 blikje maïs
• 1 blikje kidneybonen
• 2 takjes peterselie
Voor de sweet chili mayonaise:
• 2 eetlepels (vegan) mayonaise
• ½ theelepel sweet chilisaus
1 Doe een scheutje zonnebloemolie in de pan en voeg de BOON Chili Nuggets toe. Bak ze in 6-8 minuten om en om goudbruin en krokant op middelhoog vuur. 2 Snijd de peterselie fijn en meng vervolgens met de bonen en maïs in een kom. 3 Snijd de komkommer in plakjes en leg apart. 4 Meng voor de sweet chili-mayonaise de (vegan) mayonaise en sweet chilisaus door elkaar. Proef even of de mayonaise voldoende sweet chilisaus bevat en voeg eventueel wat extra sweet chilisaus toe. 5 Besmeer beide wraps met een eetlepel sweet chili-mayonaise. Leg hierop een handje sla, een paar plakjes komkommer en wat lepels van de bonenvulling. Beleg de wraps vervolgens met de BOON Chili Nuggets.
Serveer met limoentje erbij. Eet smakelijk!