2 personen • 10 minuten
• 1 bakje BOON Falafel ballen
• 4 tot 6 volkoren wraps
• 4 el hummus
• 1 komkommer, in schijfjes
• 150 g gemengde sla
• 75 g verse rode kool
• 1 avocado
• 50 ml kokosyoghurt
• 1 tl knoflookpoeder
• 2 el olijfolie
• Peper en zout
• 5 g verse koriander
1 Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de falafel balletjes op middelhoog vuur 4-5 minuten. Draai ze tijdens het bakken regelmatig om. 2 Haal de balletjes uit de pan en leg ze op een bord met keukenpapier. 3 Maak de dressing: meng kokosyoghurt met olijfolie, verse koriander, peper en zout. Voeg eventueel wat citroensap of water toe om de saus te verdunnen. 4 Snijd de avocado in plakjes en hak de rode kool fijn. 5 Besmeer de volkoren wraps eerst met hummus en beleg ze daarna met avocado, rode kool, gemengde sla, komkommer en falafel balletjes en besprenkel de dressing er overheen. 6 Voeg eventueel nog wat peper en zout toe naar smaak.