Voor 2 personen • 25 minuten
• 1 pakje BOON Saté
• 150 gram (zilvervlies)rijst
• ½ bloemkool
• 200 g sperziebonen
• 1 winterpeen
• ½ komkommer
• 100 g rode kool
• Zonnebloemolie
1 Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet daarna af en zet het opzij. 2 Snijd de halve bloemkool in roosjes en dop de sperziebonen. Kook deze samen in 8-10 min. beetgaar. 3 Doe ondertussen een scheutje zonnebloemolie in de pan en voeg de BOON Saté toe. Verwarm de saté in 5-7 minuten op middelhoog vuur. Roer af en toe door en controleer of het product goed verhit is voor het serveren. 4 Snijd ondertussen de halve komkommer in schijfjes, 100 gram rode kool in sliertjes en rasp de winterpeen en julienne. 5 Vul diepe borden met rijst. Leg daar bovenop de bloemkoolroosjes, sperziebonen, komkommerschijfjes, rode kool en de geraspte wortel. Schep daarna de BOON Saté over het geheel. 6 Garneer de gado gado eventueel met sesamzaadjes, verse peterselie of koriander.
Smakelijk eten!
Recept en fotografie door Lenna Omrani