Voor 2 personen • 20 minuten
• 1 pakje BOON Curryworst
• 450 gram aardappelschijfjes
• 1 broccoli
• (Zonnebloem)olie
1 Verwarm een scheutje (zonnebloem)olie in de pan en bak de aardappelschijfjes goudbruin. 2 Zet een pan water op het vuur en breng aan de kook. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes. 3 Kook de broccoli roosjes in zo’n 8 min. beetgaar. 4 Verwarm een scheutje (zonnebloem)olie in de pan en bak de BOON Curryworsten 8-9 min. om en om goudbruin op middelhoog vuur. Zet het vuur laag en voeg daarna de 2 sachets Hela kruiden ketchup curry toe over de worsten en bak dit nog 1 min. mee, blijf roeren in de pan. 5 Serveer de aardappelschijfjes met de curryworst en broccoli
BOON Appetit