2 personen • 20 minuten
• 1 bakje BOON Burgers Chili
• 100 gram couscous
• 2 courgettes
• 2 teentjes knoflook, fijngehakt
• 2 kleine sjalotten, gesnipperd
• Bakolijfolie
• 100 gram doperwten (vers of diepvries)
• 100 gram cherrytomaten, gehalveerd
• 1 theelepel Italiaanse kruidenmix
• Zout
• Zwarte peper
• 100 gram feta, verkruimeld
1 Verwarm de oven voor op 200 graden. Pak een bakblik waarin 4 halve courgettes naast elkaar passen. 2 Bereid de couscous volgens de verpakking. 3 Snijd de courgettes in de lengte doormidden en lepel het vruchtvlees eruit. Hak dit grof en zet apart. 4 Verhit een koekenpan en fruit de sjalot en knoflook in de olijfolie. Voeg de doperwten toe en bak 5 min mee. Roer daarna de cherrytomaten, het vruchtvlees van de courgette en de Italiaanse kruidenmix erdoor en bak kort mee. Voeg de couscous toe en breng op smaak met peper en zout. ((5)) Leg de courgettes in een bakblik en vul ze met het groentemengsel en reepjes BOON Burgers Chili. Bak dit 15 min in de oven. Garneer de courgettes met feta en peterselie. Serveren maar!