Voor 2 personen • 25 minuten
• 2 BOON Chili burgers
• 2 hamburger broodjes
• Een paar blaadjes sla
• 1 tomaat
• 8 plakjes augurk
• 500 gram friet
• (zonnebloem)olie
Voor de plantaardige burgersaus:
• 3 eetlepels plantaardige mayonaise
• 1 eetlepel ketchup
• 1,5 theelepel augurkensap
• 1 theelepel mosterd
• ¼ theelepel uienpoeder
• ¼ theelepel knoflookpoeder
1 Bereid ondertussen de frieten volgens de bereidingswijze op de verpakking. 2 Doe een scheutje (zonnebloem)olie in de pan en voeg de BOON Chili burgers toe. Bak ze in 6-8 minuten om en om goudbruin en krokant op middelhoog vuur. 3 Meng alle ingrediënten voor de plantaardige burgersaus. 4 Snijd daarna de tomaat en augurk in plakjes en de hamburger broodjes door midden. 5 Bestrijk de onderste helften van de hamburger broodjes met een flinke lepel homemade burgersaus. 6 Beleg de onderste helft van de hamburger broodjes met sla, de BOON Chili burger, plakjes tomaat en de augurk. 7 Serveer met de frieten.