2 personen • 35 minuten
• 1 bakje BOON Chiliburgers
• 300 gr zoete aardappel, in stukken
• 1 courgette, in plakjes
• 1 gele paprika, in reepjes
• 1 rode paprika, in reepjes
• 1 rode ui, in halve maantjes
• 1 tl komijnpoeder
• Halve tl paprikapoeder
• Halve tl knoflookpoeder
• 1 el tahin
• Olijfolie, peper en zout
• Een handje verse selderij
1 Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. 2 Verdeel de zoete aardappel, courgette, paprika’s en rode ui over de bakplaat en besprenkel met olijfolie. Voeg wat peper, zout, komijnpoeder, paprikapoeder en knoflookpoeder toe naar smaak en mix alles goed door elkaar. 3 Zet de bakplaat in de oven en bak de groenten voor 20 minuten. Snijd ondertussen de chiliburgers in reepjes. Haal de ovenplaat uit de oven en leg de chiliburgers bij de groenten. Zet de plaat terug in de oven en bak alles nog 10 minuten. 4 Haal de plaat uit de oven en laat het even afkoelen. Garneer met verse selderij en voeg wat tahin toe. Eet smakelijk!