4 personen • 4 uur
• 1 bakje BOON Burgers Falafel
• 500 gram Turkse yoghurt
• Flinke snuf zout
• 100 gram Granaatappelpitjes
• Handje peterselie, fijngehakt
• 1 theelepel sumak (je kan ook citroenrasp gebruiken)
• 1 eetlepel olijfolie
1 Leg een schone theedoek in een vergiet met een bakje eronder (om het vocht op te vangen). Meng de yoghurt met een suf zout. 2 Schep de yoghurt in de theedoek en draai deze dicht. Laat de yoghurt ongeveer 3 tot 4 uur uitlekken totdat je een lekkere dikke hangop hebt. 3 Bak de falafel burger volgens de verpakking en snijd ze vervolgens in dunne reepjes. ((4)) Schep de labneh in een kom of bord en garneer met granaatappel, peterselie, sumak en olijfolie. 5 Doe de stukjes falafelburger in de labneh en dippen maar!