Voor 2 personen • 30 minuten
• 1 pakje BOON Chili Nuggets
• ½ kilo kruimige aardappelen
• Aromat
• (Plantaardige) truffelmayonaise
• 1 Rode peper
• 150 gram geraspte (plantaardige) cheddar kaas
• 2 stengels bosui
• ¼ komkommer
• Zonnebloemolie
1 Verwarm de frituurpan voor op 180 C 2 Spoel de aardappels inclusief de schil schoon en droog ze goed af. Snijd de aardappels in frieten. 3 Bak de frieten eerst 4 minuten voor in de frituurpan. Laat ze vervolgens goed uitleggen op een keukenpapiertje. Bak ze daarna nog zo’n 3 à 4 minuten in de frituurpan totdat ze goudbruin zijn. Bestrooi ze daarna met Aromat. 4 Doe een scheutje zonnebloemolie in de pan en voeg de BOON Chili nuggets toe. Bak ze in 6-8 minuten om en om goudbruin en krokant op middelhoog vuur. Of verwarm ze 2 minuten in de frituurpan op 180 C. 5 Snijd een kwart van de komkommer in schijfjes, de stengels bosui en de rode peper in ringen. 6 Pak een grote ovenschaal en verdeel de frieten over de bodem. Leg de komkommerschijfjes, bosui, rode peper en de Chili nuggets over de frieten. Bestrooi vervolgens met de (plantaardige) cheddar kaas. 7 Zet de ovenschaal in de oven op de grill-stand voor ongeveer 5 minuten tot de kaas gesmolten is. Serveer met (plantaardige) truffelmayonaise.
Smakelijk eten!
Recept en fotografie door Kiekjeindekeuken