Voor 2 personen • 50 minuten
Voor de oventray:
• 300 gram iets kruimige aardappels
• 2 pastinaken
• 200 gram spruitjes
• 1 bakje BOON chili burgers
• 2 eetlepels olijfolie
• 2 theelepels cajun kruidenmix
Voor de dip:
• 1 eetlepel mayonaise
• 1 eetlepel yoghurt
• 1 theelepel sriracha
1Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. 2 Snijd de aardappels in parten, snijd de pastinaken en repen en maak de spruitjes schoon. Verdeel de aardappels en groenten over de bakplaat en besprenkel deze met de olijfolie. Zet de bakplaat in de oven en bak het geheel 25 minuten. 3 Haal de bakplaat uit de oven. Strooi de cajun kruiden over de groenten en schep alles goed om. Snijd de BOON chili burgers in repen en verdeel deze over de bakplaat. Zet de plaat terug in de oven en bak alles nogmaals 15 minuten. 4 Meng alle ingrediënten voor de dip en serveer deze met de ovengroenten.