Voor 2 personen • 15 minuten
• 1 pakje BOON Falafel Burgers
• 4 pita broodjes
• 1 tomaat
• 1/3 komkommer
• 2 handjes sla
• 1 rode ui
• 50 gram kikkererwten
• 1 el olijfolie
• Peper & zout
1 Verwarm de oven voor op 220 C, bekleed de bakplaat met bakpapier. 2 Maak de pitabroodjes vochtig met je handen en verdeel ze over de bakplaat. 3 Doe de bakplaat in de oven en bak de pitabroodjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. 4 Doe ondertussen een scheutje olijfolie in de pan en voeg de BOON Falafel Burgers toe. Bak ze in 7 minuten om en om goudbruin en krokant op middelhoog vuur. Snijd ze daarna in reepjes. 5 Snijd de tomaat, komkommer en ui in stukjes. 6 Doe de gesneden groenten samen met de sla en kikkererwten in een kom en breng op smaak met wat peper, zout en olijfolie. 7 Haal de pitabroodjes uit de oven, snijd ze open en beleg ze met wat salade en Falafel Burger reepjes. Ook lekker met (zelfgemaakte) tzatziki of knoflooksaus. 8 Serveer de gevulde pitabroodjes met de rest van de salade ernaast.
Recept en fotografie door Lenna Omrani