Voor 2 personen • 20 minuten
• 1 pakje BOON Rendang
• 2 bloemkool of courgette pizzabodems
• 2 bollen (plantaardige) mozzarella
• 2 handjes (plantaardige) geraspte kaas
• 1 tl (gekonfijte) knoflook
• 1 rode puntpaprika
• ½ rode ui
• 2 handjes ongezouten pinda’s
• (Zonnebloem)olie
• optioneel: verse koriander en kokosrasp
1 Verwarm de oven voor op 220 graden. 2 Snij de ui in halve ringen en de paprika in reepjes en leg apart. 3 Doe een scheutje (zonnebloem)olie in de pan en voeg de BOON Rendang toe. Verwarm de rendang in 5-7 minuten op middelhoog vuur en roer af en toe door. 4 Smeer ondertussen de (gekonfijte) knoflook op de pizzabodems en beleg met stukjes (plantaardige) mozzarella en geraspte kaas. 5 Verdeel vervolgens de ui, paprika, rendang en gehakte pinda’s over de pizzabodems en garneer eventueel met kokosrasp. 6 Bak de pizza in de voorverwarmde oven 10-12 minuten en serveer eventueel met verse koriander.
BOON Appetit!
Recept en fotografie door tishiiiii