Voor 2 personen • 20 minuten
• 1 pakje Boon Burgers chili
• 1 teentje knoflook
• ½ rode peper
• 1 eetlepel vissaus
• 1 limoen
• 1/2 theelepel bruine suiker
• 125 gram rijstnoedels
• ½ mango
• ½ broccoli
• ½ komkommer
• ½ wortel
• ½ ui
• Eventueel: sesamzaadjes of koriander
1 Snijd de rode peper fijn en pers de teentjes knoflook. Doe deze samen in een bakje met de vissaus, basterdsuiker en het sap van de limoen. Roer totdat je een mooie dressing hebt. 2 Snijd vervolgens de rode ui, mango, wortel en komkommer in kleine stukjes of reepjes. Dit kan je ook met een mandoline doen zodat de reepjes of stukjes allemaal even groot zijn. Snijd de broccoli in roosjes en doe alles bij elkaar in een kom. 3 Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en spoel ze daarna koud af. 4 Verwarm vervolgens de koekenpan met olie of bakboter om de burger chili krokant te bakken. Dit duurt ongeveer 5 á 7 minuten. Snijd ze in reepjes. 5 Leg vervolgens de noedels op een bord en leg de groente er langs. Doe vervolgens de gesneden burger chili ook op het bord en verdeel de rest van de dressing. Als topping kan sesamzaad of koriander gebruikt worden.