Tropische verassing met Boon chili burger

Voor 2 personen | Bereidingstijd: 25 minuten
  • 2 BOON burgers chili
  • 2 speltbroodjes
  • Een paar blaadjes sla
  • 1 mango
  • Voor de chutney:
  • 200 gram mango blokjes (eventueel uit de diepvries)
  • 75 gram azijn
  • 75 gram water
  • 30 gram suiker
  • 3 cm gember
  • 1 rode chilipeper
Pakje BOON kopen denk ik? Boon Chili V2 3
Olympus Digital Camera
BEREIDINGSWIJZE:
  1. Maak eerst de mango chutney. Doe de mango samen met de azijn, het water en de suiker in een pan en zet deze op het vuur. Rasp de gember en snijd de chili peper fijn. Voeg dit toe aan de mango. Laat de mango chutney 15 minuten pruttelen. Prak met een vork eventuele grote stukjes mango fijn.
  2. Schil de mango voor de burger en snijd het vruchtvlees in plakken. Verwarm een grillpan en grill hierin de mango plakken enkele minuten aan beide zijden.
  3. Bak de BOON Chili Burgers 5 tot 7 minuten in een koekenpan met een beetje olie of verhit ze 15 tot 20 minuten in de oven op 180 graden.
  4. Snijd de broodjes doormidden. Bestrijk de onderste helft met een flinke lepel mango chutney. Leg daarop wat blaadjes sla, de BOON Burgers Chili en wat plakken gegrilde mango.