Voor 4 personen • 20 minuten
• 1 bakje BOON falafel burgers
• 100 gram groene asperges
• 2 courgettes
• 250 gram ricotta
• 7 gram verse dille
• 8 wraps
• 80 gram veldsla
• Zout en peper
• Olijfolie
1 Was de groente. Snij de courgette in schuine plakken. Verwarm een grillpan of grillijzer. Besprenkel de pan met olijfolie en grill de courgette en groene asperge aan 2 kanten tot er een mooie grillstreep ontstaat. Zet de groente even apart, besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Grill ook de twee falafelburgers tot ze een mooie grillstreep hebben. Snij de burgers hierna in reepjes van ongeveer 1 cm breed. 2 Doe de ricotta in een schaal. Hak de blaadjes van de dille fijn en roer door de ricotta. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, zout en peper. 3 Verwarm intussen de wraps. 4 Maak de wraps op, door ze eerst in te smeren met een flinke klodder ricotta. Beleg de wraps met een handje veldsla, de gegrilde groente en falafel burger reepjes.